петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 57

Категорија: Мегафон

    Честит Илинден

    Република Македонија денеска ги одбележува двата историски Илиндена – 114 години од почетокот на Илинденското... Повеќе

    Ноти за Илинден

    Во чест на националниот празник „Илинден“, денес, 1 август (вторник), во 20:30 часот на плоштадот „Македонија“, ќе... Повеќе