петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 57

Категорија: Мегафон

    Виц на денот: Затвореник

    Девојката му се доверува на својот дечко дека никогаш во животот немала секс и бара од него да ја подучи нешто... Повеќе

    Денес и утре на БИТ ФЕСТ 2017

    26 јули 2017 Среда на Бит Фест 20:00 – Интимен театар – „Скршената стомна“ – драма 21:00 КЦ Магаза „Краснорез“ – проекција... Повеќе