сабота, 25 март 2017  |  Вести денес: 0

Категорија: Наука и технологија

    Instagram воведе нова опција

    Популарната социјална мрежа Instagram воведе нова опција која им овозможува на корисниците да го зачуваат видеото... Повеќе