понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 67

Категорија: Патување

    На плажа во Северна Кореја

    Многумина забораваат дека Северна Кореја има прилично долг брег. Тоа значи дека и Севернокорејците, како и останатиот... Повеќе