четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 50

Категорија: Храна и пијалаци

    Време е за грејпфрут

    Грејпфрутот е суптропско цитрусно дрво кое има плод со горчелив вкус. Кога за првпат е пронајдено се нарекувало... Повеќе

    Коблер со диња и праски

    Коблер – традиционален американски десерт, кој што се пече со овошје и истиот се подлога на десертот, а одозгора... Повеќе