среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 64

Категорија: Храна и пијалаци

    Вишна ванила штанглиo

    Јас колачов го печев во најмалата ростер тава, со цел да добијам повисоки штангли. Може да се пече и во округла... Повеќе

    Ролувана пица

    Богат пица-деликатес. Многу калорично и се подразбира - многу вкусно. Веднаш да напоменам дека ако не ви се меси... Повеќе