среда, 18 октомври 2017  |  Вести денес: 0

Категорија: Храна и пијалаци

  Салата гнездо

  - Одвојте ја жолчката од белката - На тенки ленти исечете ја свежата краставица и ставете на салфета да се цеди -... Повеќе

  Боење на јајца со вино

  Ставете јајца и налејте ги со вино да ги покрие. Варете ги на истиот начин како кога ги варите јајцата за бојадисување,... Повеќе

  Ледени коцки со ментол

  Откако еднаш ќе ги пробате, постојано ќе ги правите. Овие вкусни ледени коцки се прават брзо и едноставно, а ќе... Повеќе