среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 65

Категорија: Занимливости

    Суеверија за петок 13!

    Денес е петок. Може да ви изгледа како и секој друг ден, но ако сте заборавиле да погледнете на календарот, да ве... Повеќе