вторник, 24 јануари 2017  |  Вести денес: 89

Категорија: Видео на денот

    (ВИДЕО) Памет пилешки

    Некој ќе каже за некого, особено за некоја: „Абе ајде пуштија ти се молам, зар не гледаш дека има памет пилешки…?“... Повеќе