петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 57

Категорија: Фото на денот

    Фигура венерис (ФОТО)

    Ова лето навистина ќе се памти… Ако не по друго, по Суперкупот и секако, по пеколните горештини. И тоа во низа,... Повеќе

    Паркинг за жени

    Жените ги бие лош глас кога е возењето во прашање. Особено слаба страна им е паркирањето. Ама за нивната „шоферска... Повеќе