понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 67

Категорија: Кој кине зелени?

  Козметичко студио

  Маркетинг си е маркетинг. Кирилица, Латиница… а може и мешано! Впрочем во градот кај што е лоцирано ова козметичко... Повеќе

  Бугарски автомеханичар

    Ако имате автомобил, редовно вршете му сервис. Оти не дај Боже да ти се случи да ти се расипе и тоа некаде по... Повеќе

  Потпис на лична карта

  Секој од нас има свој потпис. Свој автограм кој служи за идентификација на личноста и претставува еден вид... Повеќе