среда, 18 октомври 2017  |  Вести денес: 44

Категорија: Кој кине зелени?

  Велешки волшебник

  По пругата што им минува среде двор, топилницата, Франкфурт мафија, видовитиот Дуле… и останатите велешки „чуда“,... Повеќе

  А па Штип голем град…!

  Во современото урбано општество графитите станаа вообичаена појава. Секојдневје со кое се соочуваме на секој... Повеќе

  Резил: Рабуш на џам!

  Факт е дека сите ние понекогаш купуваме во маалското гранапче на вересија, на рецка, односно на рабуш! Но, штом... Повеќе

  Портокаловото е зелено?

    Џамбо во  Веро центарот во Скопје или вработува далтонисти, или пред да го вработи, на персоналот не му бара... Повеќе

  Газоза ебаго!

  „Фискална в рака, награди без мака“ – гласи слоганот на владината кампања.  Производите што ќе ги купите и... Повеќе