среда, 18 октомври 2017  |  Вести денес: 44

Категорија: Кој кине зелени?

    Пуњачи за Бумтеви!?

    На пазарче можете да најдете се’ и сешто. Особено ако побарата на таканаречениот „бувјак“, верувајте има буквално... Повеќе

    Рекети и ракети

    Рекетите за пинг-понг станаа ракети!  Не за  на Марс, туку за тенис!? А, што да прават вработените во маркетот кога... Повеќе