петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 0

Категорија: Катапулт

    Lithiüm – „Dirty games“ (ВИДЕО)

    Lithiüm – новиот  пост-гранџ бенд кој доаѓа од Македонска Каменица има нова песна. Тие на 14 декември, 2016 година... Повеќе

    Toreadors – „Tormenta“ (АУДИО)

    „Тореадорите“ од Битола после неколку месеци ја прикачија нивната нова песна со име „Tormenta  (После бурата)“... Повеќе