среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 62

Категорија: Катапулт

  Dj Robbie Ray feat Daniel – House Covers

    Ова се двете момчиња од Прилеп – Даниел Павлоски вокал, поранешен член на групата „Трета Димензија“  и... Повеќе

  Igi Man – “Away”

  Зад псевдонимот Иги Мен се крие името на младиот македонски гитарист Игор Станоевски, кој на јавноста и е познат... Повеќе

  Тне G notes – “Try” (Cover)

  Тие се дуо од Гевгелија, кое го сочинуваат  Теодора и Глигор Гошеви кои себе си се нарекуваат “Тне G notes” . Пред... Повеќе

  „Sparkles“ – “Girl On Fire” (Cover)

  „Sparkles“ е името на новото дуо кое го сочинуваат младите и талентиран музичари: Тања Б. (вокал) и Владимир Ризовски... Повеќе

  Дејан Фанки – Крстот

  Хип хоперите Дејан Фанки и продуцентот Темелко Андреев од Велес ја направија песната “Крстот”, која го опишува... Повеќе