понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 67

Категорија: Катапулт

    DATWiNZ – „Bang bang“ (АУДИО)

    Близнаците се враќаат на сцената со трап звук, директно од Струга со нова група насловена како “DATWiNZ”. Со музика... Повеќе

    S.P.N. – „Пресврт“ (ВИДЕО)

        S.P.N. е артист од Кичево, кој создава активно рап музика 3 години. Во иднина планира да сними што повеќе песни... Повеќе