петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 57

Категорија: Катапулт

  SAKY – „laCrimos“ (ВИДЕО)

  SAKY е рапер кој доаѓа од Север, а зад себе има многу траки, кои ги пишува од свои 12-13 години. Неговиот прв мал mixtape... Повеќе

  Mat Wave – „December“ (АУДИО)

  Зад псевдонимот “Mat Wave” се крие името на младото скопско момче Матеа Пехчевски. Тој штотуку ја сними својата... Повеќе

  ДКР – „Ди Кеј“ (АУДИО)

  ДКР нова рап група од Демир Капија, која се состои од двајца членови! Името ДКР во превод значи “Демир Капија... Повеќе