вторник, 17 октомври 2017  |  Вести денес: 47

Категорија: Катапулт

    Conquering Lion – „Go“ (ВИДЕО)

    Излезе новиот видео запис за новиот пилот сингл „Gо“. Песната го најавува  нивниот нов албум кој треба да се... Повеќе