среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 62

Категорија: Катапулт

  (АУДИО) Arhetip – „$VBOTV“

   Од Прилеп повторно ни доаѓа нов сингл на Архетип во кој се пее за материјалистки-спонзоруши. Во текстот се потврдува... Повеќе

  (АУДИО) Goch – „Plunged“

  Како психоделична најава за новата 2016 година, издадена е нова компилација за украинсата издавачка куќа “Treetrolla... Повеќе

  АЛФА – „Чувај се“

  Излезе новиот сингл на Алфа за песната, „Чувај се“. Вокалите се снимани во студиото на Шурикен Рекордс, а за останатите... Повеќе