среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 62

Категорија: Катапулт

    Kemp OD – За рапот (Official 2015)

    Траката е продуцирана, аранжирана и миксана од Ненад Стефановски-Брус (Legijata, Green Out, Foolish Green), мастерингот е на Тазак... Повеќе