петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 57

Категорија: Катапулт

    Kemp OD – За рапот (Official 2015)

    Траката е продуцирана, аранжирана и миксана од Ненад Стефановски-Брус (Legijata, Green Out, Foolish Green), мастерингот е на Тазак... Повеќе

    АУДИО: Bob Mc – „Без тебе“

    Ви го претставуваме аудиозаписот од темата „Без тебе“ на младиот артист, раперерот кој егзистира и музицира... Повеќе