вторник, 17 октомври 2017  |  Вести денес: 47

Категорија: Фотогалерија

    „Скопје челинџ 3“ – 2016

        Заврши уште еден „Скопје челинџ“, третиот по ред, кој се одржа на 16-ти и 17-ти септември во Скејт паркот... Повеќе