петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 57

Категорија: Фотогалерија

    НАСА: Волшебната вселена

    Универзумот е секогаш интересен за истражување, особено за оние кои го доживаат од поблиску, за разлика од оние... Повеќе

    Охрид низ годините

    Можете ли да си замислите како изгледал македонскиот туристички бисер Охрид низ годините наназад? Оваа фотогалерија... Повеќе