вторник, 17 октомври 2017  |  Вести денес: 47

Категорија: Фотогалерија

    Скопје од поинаков агол

    Скопје е инспирација за убави фотографии на голем број уметници. Овој пат на оваа галерија се потпишува фотографот... Повеќе