вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 42

Француска собарица

Возам некња од работа накај дома у тоа најголкемата вруќина  и ги пребројавам тоа преостанатите девизни резерви шо сум ги остаил за црни дани, коа ѕвони мобилниот. Дигам слушалица, коа од таму, мојата такозвана, самопрогласена  боља, лепша и паметнија половина, запнала да одлепршаме негде на страна за викендот, со тенденција да споиме викенд со Ден на државноста. У почетак се противев, али након нејзината изјава дека она части… си легнав на брашно, т.е. на неа, јер тек коа стигнавме у тоа хотелот на средниот крак на наше море кај јужниот комшилук, ми потврди дека стварно ќе части, али у натура!

mobilen-poraka500

Стануем другиот ден околу пладне, након фуриозно помината вечер, уз узо, цаѕики, сиртаки и бузуки, а Бога ми и после качуење по споменатиот дотичен субјект, коа глеам истиот више ми испарил од кревет. А  ја, као шо е редот правац – нужник на јутарње пражнење тела. И таман  симнав пиџами до колена, клекнав на тоа порцеланската шкољка, и онака мамурлив и целиот ненаспан док чекам да ми дојде, почнав да паѓам у фаза на екстаза… Коа одненадеж слушам како некој  дискретно чука на врата од собата. И доека за тренутак оклевав, онака целиот у дилема дали да прекинам таман започната физиолошка активност  и да станам да отворам, или да си ќутам и да се праам дека: Не сме дома,  ја избрав втората варијанта.

wc

Јебо те, не пројдоа ни пар секунди коа слушам како шкљоца  кључ на врата, се отвара квака и цуп, цуп, цуп…чекор по чекор, некој  упаѓа у соба. Ја онака заглаен на тоа шољата, сум начулил уши као доберман за да чујам кој е, а у исто време док стискам стомак да не ми се деси звучно да се издаам дека сум присутен, ѕиркам као дете низ кључалка, за да видам  кој  ми праи упад у апартман… коа шо да видам:

kljucaonica

Пар тазе депилирани манекенски ноџиња натакнати у бели мрежасти чарапи и штикли од 15 сантима како шетаат по соба, а након пар корака у видно поле ми упаѓа задња перспектива прекриена со црно чипкасто мини сукњиче. Ја од узбуџење сум ококорил очи као турски петолирки, онака подзинат ќутам као риба у аквариум и не дишам, док по тоа подните плочки почнујат од уста да ми капат лиги…  А, тек коа се наведна… коа видов како грудниот кош и се појави на мегдан, а долниот дел од корсетот, сосве чипка нежно и склизнуе у тоа процепот меѓу бутините и белото округло газенце…

petasobarica

Јебо те, ми дое онака полу пиштол, да протрчам кроз затворена врата и да и се џитнам у наручје, јер таков персонал не сум видел уште од времето „Последњи танго у Паризу“. Оригинал француска собарица! Него, не пројдоа ни пар делови од секундата, а ја више бев спремен за борба прса у прса, иако против таква прса као нејзината, едино би имал шанси ако Доли Партон  се такмичи од моја.

fd6b9fb149b3c9706b94081e15a6aadb

И таман да станам и да се фатам за квака… коа некој  почнуе крвнички да лупа по тоа вратата од тоалетот и да урла,  као да избил пожар у хотелот, или не дај боже да го стегнала дијареа:  Ајде бе станујне дреми на  тоа шољатаПола саат те чекам да искочиш, као да си се  венчал за вецетоИ после се љутиш коа ќе ти кажат дека спиењето дома у фотеља ти е лоша навика!

Lisa-classic-Bina_pragmatistka1

Се трзам ја од тоа јутарњата дремка попизден шо увек се наоѓа некој да ме сецне на најслаткото,  и таман да се дигнам од тоа шољата, ми се откачуе  едно: шклоумп…!

Фала богубидна, јер у спротивно ќе ми пукнеше мочното бабуле – слушам како од другата страна гласно коментира дотичната, доека ја уште толку збеснат, почнуем да урлам:

309200_mob_iff

Што мори бидна? Иди мочај у клозетот карши рецепција, а  након тоа хитно враќај се назад за да ми помогнеш  да го извадиме мобилниот шо  некња ми го купи за роденден, доека  до крај не ми пукнал филмотпа не сум пуштил вода!

 

 

#Коментари