вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 22

ХИТ: Аеробик со Милена Дравиќ од 1983 година!

222

По напорната работа многумина наоѓаат релаксација во редовното вежбање, за да соберат сила, но и за да ја исфрлат целата негативна енергија. Меѓутоа во недостиг на слободно време, многумина се определуваат за вежбање во својот стан било со музика, било со клипови од Јутјуб.

Кон крајот на минатиот век немаше интернет, па многу дами вежбаа со аудио касети. Тоа во далечната 1983 година изгледаше вака, заедно со големата актерска ѕвезда Милена Дравиќ:

#Коментари