понеделник, 26 јуни 2017  |  Вести денес: 0

Пет ретро македонски песни кои мора да ги слушнете денес!

pisanice

Тимот на Вистина.мк одбра пет песни кои ќе не наврат во некои времиња, ќе ни ги вратат спомените, а можеби и ќе разбудат нови страници на вашите животи за кои доправа ќе раскажувате…


И за карај една која сакаме да ни ја коментирате:

 

 

#Коментари