вторник, 26 септември 2017  |  Вести денес: 0

ВАЖНО: Мачката на Игор Џамбазов и се обрати на нацијата!

5658678

Нашиот најголем шоумен, кој веќе подоглго време и се обраќа на јавноста преку своето алтер его, мачката  Емилија Бавчарска, има нешто важно да и соопшти на македонската јавност.

Имено Игор скоро ја заврши својата нова книга, која логично го носи насловот „Умрен човек“, како последен дел од трилогијата во која претходеа „Гол човек“ и „Облечен човек“. Промоцијата на новата книга ја најавува за пред Нова Година, а Емилија вели дека е одлична. Не знаеме зошто не би и верувале!

7657

Инаку во телефонскиот разговор со Емилија дознавме и уште некои мошне интересни новости, но почекајте до утре и се ќе ви раскажеме!

#Коментари