сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 35

ИСКРА ЏАМБАЗОВА: Епска борба, снаа и свекрва, соломонско решение!

 

56758

Веројатно оваа соперништво помеѓу снаите и свекрвите е најдолготрајно и трае од како постои светот и векот, но изгледа дека Искра Џамбазова го нуди соломонското решението на овој горлив проблем.

Снаа или свекрва, кој треба да попуши… Можеби станува збор за лулето на мирот, па ќе го пушат двете?

12270313_10153360562759958_1554429324_n

#Коментари
[fbcomments]