вторник, 24 јануари 2017  |  Вести денес: 28

 Ми треба телефон до 3.500 денари?

Овој оглас ја изнасмеа Македонија.

Screenshot_8

БАРАЊЕ: Дајте телефон до 3.500 денари, ХТЦ или друг.  ОДГОВОР: Повели другар телефон до 3500 денари.

Screenshot_9

Барателот кај не го сватил штосот , уште прашува: Што Самсунг е?

 

#Коментари

Коментари

коментари