среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 0

Младо дамо, ја разбираме вашата потреба…

Screenshot (5)

Група станари од една скопска зграда, очигледно изиритирани од гласното стенкање на нивната сосетка, решиле да и ја остават оваа порака…

14 - Copy 17

 

 

#Коментари
[fbcomments]