вторник, 24 јануари 2017  |  Вести денес: 26

МАКЕДОНСКИ ТВ ГАФОВИ: Што би направиле ако комшијата ви е ХОМОСАПИЕНС?

4444

Локалната ТВ Стар ги праша граѓаните што би направиле ако комшијата им е хомосапиенс (научно име на припадниците на човечкиот род).

Не разбирајќи ја доволно терминологијата и заменувајќи ја за нешто слично, одговорите кои ги кажаа беа чиста бурлеска.

#Коментари

Коментари

коментари