сабота, 25 февруари 2017  |  Вести денес: 0

Продава се РОК ВАИЛЕР…

Човекот сакал да каже дека има пес – женка,  од расата „Ротфајлер“ за продавање, арно ама…

rok-vajler

#Коментари

Коментари

коментари