вторник, 24 јануари 2017  |  Вести денес: 25

Машка клетва – фаќа!

 

На тој што моча во влезот да даде Господ да му се…. Башка, машка клетва е – фаќа!

12549063102237667782543721785742303340025n

#Коментари

Коментари

коментари