среда, 20 септември 2017  |  Вести денес: 74

На Сузе Турунџиева струјата и е крива што за кирилица не ја бива!

df

Водителката Сузана Турунџиева е совесна и рационална во користењето на електричната енергија, барем така можеме да судиме според објавата која кружи на социјалните мрежи.

Една од причините поради која Сузе не користи кирилица на компјутерот е бидејќи троши повеќе струја!

На еден од нејзините виртуелни следбеници му објасни зошто не ја користи, па иако не му помогна во целост, битно го посоветува!

12

#Коментари
[fbcomments]