вторник, 17 октомври 2017  |  Вести денес: 0

Нов деликатес на македонскиот пазар, безобразен увијач!

hitkujna-uvijac

На македонскиот пазар се појави нов деликатес, тие што го пробале велат дека е многу вкусен. Станува збор за увијач, подготвен од специјален вид на месо, а веруваме дека мажите се тие кои веднаш ќе тргнат да го пробаат и да уживаат во него.

Screenshot (3)

#Коментари
[fbcomments]