вторник, 17 октомври 2017  |  Вести денес: 0

Дефиниција: Нервоза е кога човек се нервира!

Ова аа „генијална изјава“ на прочуениот наш надрилекар Иван – Исцелител слободно можете да ја прогласите за  „дефиниција на векот“!

Прашање за „Исцелителот“: Што е тогаш глупост?

Screenshot_1

#Коментари
[fbcomments]