сабота, 23 септември 2017  |  Вести денес: 36

Вимание! Од црешите во овој скопски маркет ќе ви се слоши и тоа многу!

lll

Не е некакво изненадување кога овошјето и зеленчуците кои се продаваат надвор од сезоната кога природно зреат, нивната цената во маркетите може да биде енормно повисока за разлика од летниот или зимскиот период.

За да не го поштедиме апетитот, но и за да ги внесеме потребните витамни, ќе платиме и повеќе. Но, дека и тоа како се претерува на заработката, еден пример е цената на црешите преиодов од еден скопски маркет.

Верувале или не ама фотографијата докажува дека еден килограм чини ни помалку ни повеќе, 980 денари.

Зарем нема да ви се слоши од вакви луксузни цреши?

12696271_10208368007548472_1104752409_n

#Коментари