недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 37

Како да му објасниш на човек од село Мреновец кај е инбокс?

4564357

Абе просто џабе е да ви објаснуваме, се си е кристално јасно, ко ден!

12910224_10153319928912260_463369946_n

Ами како сеа да му обајсниме на чоеков од Мреноец кај е то инбокс?

#Коментари
[fbcomments]