четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 55

Ќе се зачудите кога ќе видите од што се прави природниот сок од дуњи

45634

Сите сакаме да пиеме органски и природни сокови, некои од јаболка, некои од праска, некои од дуња.

Но изгледа дека ни дуњите не се повеќе обна што некогаш беа, па така кога ќе видите од што се прави природниот сок од дуња, малку ќе се подзамислите…

12969220_10153329054632260_1497862832_n

#Коментари
[fbcomments]