среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 0

Нема свадба без ракија

Твитер ти е чудо. Нема шо нема да најдеш. Антологија на најмудрите мисли од малиот мозок… на секоја „шајшутка“, па и на дотичниот… Цане Пребранац.

Screenshot_2

#Коментари
[fbcomments]