вторник, 27 јуни 2017  |  Вести денес: 73

Сите машки се исти, ама не се исти…?!

Жените обично знаат да кажат дека сите мажи се исти! Дека не е баш така, доказ е постот на извесен Антонио @tonimilioni. Сите се исти, ама не се исти…, нели?

 

Screenshot_6

#Коментари
[fbcomments]