четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 55

Како е возможно ВАКВА ПЕСНИЧКА да се најде во алманах на едно скопско средно?

2013

Ниеден напишан збор нема да го дообјасни она што е прецизно објаснето во самата песничка:

54756756

Во I и II година девојка без мана,
но љубовниот бран во III ја фаќа
заплива во брачни води
и во IV Кристијан го роди.

P.S: ???????????

#Коментари
[fbcomments]