четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 37

Исчезна најстариот човек на светот кој е од Велес

Screenshot_3

Најстариот човек на светот кој по потекло е вeлешанец – исчезна! Мора да биде пронајден бидејќи ја знае тајната на  вечниот живот. 349 години не се шега, а судејќи по тоа дека исчезнал, значи се’ уште е витален и може да се движи. Ако не верувате, гледајте ги Вестите на Канал 5!

13492884_10157145627350613_1893494652_n

#Коментари
[fbcomments]