четврток, 21 септември 2017  |  Вести денес: 66

Веро супер за цел град: Производ за 27 денари со вкус на к.р!

Screenshot_18

На вработената што ги куца етикетите со цените на производите во познатиот ланец грчки маркети кај нас, или и недостасувало хартија за да го допише целото име и опише вкусот на производот, или не и недостасувало смисла за хумор! Како и да е, ќе да е едно од двете!

Screenshot_17

Како што очигледно не му недостасувало смисол за хумор и на оној што на Фејсбук го оставил коментарот под сликата!

Извор: Засе.мк

#Коментари
[fbcomments]