четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 13

Десет песни идеални за стриптиз (ВИДЕО)

19

Музиката отсекогаш ја поседувала можноста за релаксација, инспирација и иницирање на акција. Заводливи движења на телото кои го следат ритамот на музиката, фрлање на едно по едно парче облека… Иако стриптизот оддамна ги надмина границите на табуата, но се’ уште ужива во титулата на “забрането овошје”.

Опуштете се и изберете си една од овие 10 песни идеални за вечерен стриптиз.

10. Hooverphonic – Mad About You

9. Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On

8. Simple Minds – Don’t You (Forget About Me)

7. The Rolling Stones – Anybody Seen My Baby

6. Marilyn Manson – Tainted Love

5. Duran Duran – Come Undone

4. Eurythmics – Sweet Dreams

3. Depeche Mode – It’s No Good

2. Tito & Tarantula – After Dark

1. Alannah Myles – Black Velvet

#Коментари