среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 0

Здравјето е нужно за… да се пие ракија!

Screenshot_13

Секој народ има свои народни мудрости. И кај сите разбирливо, најважно од се е здравјето. Така е и кај нашите источни соседи – Бугарите! Здравјето пред се… оти е нужно да се биде здрав… за да се пие ракија!

Помудро – здравје!

#Коментари
[fbcomments]