недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 37

Кој ги украде точаците (двата)…?

Screenshot_17

Има разни клетви. Ама ваква, прилепска, сонета на сон, отпечатена на лист хартија шо има ноќевано во црква, залепена на дрво… тешко дека некој друг може да смисли. И после ај да го видам кој ќе го скине листот хартија од дрвото, а то арамаиите нека не ги вратат точаците… Освен ако има такви на кои ништо не им е најмило!
13823168_10154812520892971_1537978826_n-640x853

#Коментари
[fbcomments]