недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 37

Попоски на затворањето на летниот камп „Ја сакам Македонија – 2016”

ja sakam makedonija

Летниот камп „Ја сакам Македонија – 2016“, кој изминатите неколку дена се одржа во организација на Министерството за надворешни работи, беше затворен денеска во хотелот „Десарет” во Охрид.

Присутните ги поздрави вицепремиерот и министер за надворешни работи Никола Попоски, кој говореше за улогата и значењето на мајчиниот јазик во одржувањето на личниот и културниот идентитет.

#Коментари