петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 57

ПРЕСС: „Хепи радио“ – градска приказна во скопскиот радио етер

hepi3

Со гордост Ве известуваме дека нашето „Хепи радио“ неодамна ја започна својата градска приказна во македонскиот радиски етер. На фреквенцијата 107.4 секојдневно ќе уживате во музика која Македонија најмногу ја сака и во друштвото на нашите водители кои уште од 7 часот наутро се трудат на на скопјани да им го направат денот поубав“ – со овие зборови македонската поп ѕвезда, пејачот Владо Јаневски, овој пат во улога на директор на новото радио ја отвори денешната PRESS конференција (среда, 21 септември, во 11 часот) во лаунџ ресторанот на хотелот „Елит Плаза“во Скопје.

hepi1
На коктел прес-конференцијата пред претставниците на медиумите беше претставена новинарско-водителската екипа на радиото( Зорица Црношија, Маја Бабиќ, Маја Ристовска…) предводена од главниот и одговорен уредник  Иван Беќковиќ.

hepi2

Исто така беа презентирани  и деталите околу концепцијата, програмската шема, изборот на музиката… на новото градско радио.

screenshot_49

Хепи радио,  скопјани можат да го слушаат на фреквенцијата 107.4 МHz, а сите останати низ целиот свет преку глобалната мрежа – Интернет!

#Коментари